dimecres, de novembre 17, 2010

MUSEO PRÍNCIPE FELIPE

Ayer día 16 de noviembre los cursos de quinto y sexto de primaria estuvimos visitando el Museo Príncipe Felipe en la Ciudad de las Ciencias. Allí realizamos el curso de quinto el taller "Frío, frío" y el de sexto "Micrarium". Después subimos al primer piso de Museo y también disfrutamos de un taller de electricidad. Una vez terminado recorrimos el museo acompañado de guías dónde pudimos ver y aprender lo más interesante. Terminada la visita comimos en la cantina y sobre las 15:35 h regresamos al colegio. Ha sido, según nuestro criterio, un día muy didáctico para todos y todas. "Una imagen vale más que mil palabras". Un saludo.


dijous, de novembre 04, 2010

TEATRE ANGLÈS "MISS POPPINS"

Aquest matí els alumnes de primària de tot el centre han pogut gaudir d'una representació en llengua anglesa a la casa de cultura del Port de Sagunt. Ha estat molt divertida.

ESTADA A GRANJA ESCOLA 1er CICLE DE PRIMÀRIA

HEM ANAT I HEM TORNAT!

I afortunadament tot ha anat molt bé!

El dia 26 d’octubre l’alumnat i el professorat de 1r i 2n de Primària anàrem prop d’Olocau, a passar uns dies a una granja escola: al Mas del Capellà. Per a molts i per a moltes era la primera vegada que eixíem fora de casa sense el pare i/o la marea fer nit, i la veritat és que tothom s’ha comportat com a campions i com a campiones.

Hem fet tallers, rastreig nocturn, foc de campament. Li hem donat de menjar a les cabres, als ànecs i als conills. Hem collit albergínies, magranes i tarongetes i fins i tot hem dut a casa mostres dels nostres treballs artesanals.

El divendres 29 quan tornàrem, ho férem pensant en la pròxima gran activitat que farem d’ací a dos anys. Fins aleshores recordarem el Mas del Capellà amb tanta alegria com pot cabre als nostres cors i als monitors i a les monitores que ens acompanyaren eixos dies.

Text d'Antonio


dimarts, de novembre 02, 2010

Com alimentar a tot el món?

He trobat aquest vídeo que ens convida a canviar una mica la nostra visió de l'alimentació.