diumenge, de maig 29, 2011

Programari Lliure i Educació

Dins de la campanya de l'Ampa de xerrades infromàtiques, anuncie la meua xerrada el dimarts 31 de maig!!!

Vos espere, com a mínim pasarem una estona agradable.

Xerrades sobre informàtica al San Pedro





L'Ampa, amb la col·laboració del Ajuntament de Sagunt, ha realitzat aquest passat divendres unes xerrades a l'alumant de l'escola sobre la seguritat a l'hora de navegar per la xarxa i comunicar-se via xat, webcam, correu electrònica, etc.
L'alumnat que ha rebut la xerradas ha segut 3r i 5é de Primària, i 1r i 2n d'ESO.
Ven segur que alguns del nostres alumnes han aprés a tindre més cura a l'hora de pasar les estones d'oci o d'estudi conectats a Internet.


dimarts, de maig 24, 2011

2n. DE PRIMARIA AMB LA MARE DE DEU








L'alumnat de 2º de Primària, juntament amb el seu tutor han erigit un altar a la Mare de Deu, amb motiu de la celebració del mes de maig; mes de María.

HORARIO DEL CENTRO JUNIO 2011

Información:

a partir del próximo día 1 de Junio de 2011 el horario del centro pasa a ser de 09:00 a 13:00 h.

a partir del pròxim dia 1 de Juny de 2011 l'horari del centre passa a ser de 09.00 a 13.00 h.

COMEDOR EN JUNIO 2011

Por la presente se informa que el servicio de comedor escolar NO estará operativo durante el mes de junio de 2011.

Per la present s'informa que el servei de menjador escolar NO estarà operatiu durant el mes de juny de 2011.

divendres, de maig 20, 2011

FESTA GROSSA, PETRÉS 2011

Este matí el col·legi ha traslladat als seus alumnes a la localitat de Petrés per a realitzar com cada any venim fent l'activitat de la 'Festa grossa', on participen quasi tots els cursos del col·legi. Allí per mitjà de la realització de diferents proves coneixem un poc més el lloc. A Petrés les activitats han sigut: fer un dibuix de localització, dir les localitats que hi ha en la comarca, explicació d'una almàssera, fer un anunci del poble amb el nom de Petrés, inventar una cançó sobre este poble, conéixer el castell (personalmente, m'ha sorprés el gran que es), realitzar joc de paraules començant amb en nom de Petrés, conéixer l'escut i fer un trencaclosques, dibuixar les muntanyes que rodegen la localitat, visitar l'ermita (totes elles adaptades per als diferents niveles). Després hem menjat i hem seguit fins a les 15:45h fent actuacions dels anuncis i cançons que han realitzat els diferents cursos, ha sigut molt divertit. A les 16 hores estàvem en el Port de Sagunt. Molt puntuals els autobusos! Espere que vos agrade les fotos que he fet, aniré afegint les que em donen el dilluns o em vagen enviant els meus companys. Bon cap de setmana.




dissabte, de maig 14, 2011

I COLEOLIMPIADAS DIOCESANAS

En la jornada de ayer, viernes día 13, el curso de 6º de primaria estuvimos en las pistas del Complejo Cultural Deportivo "La Petxina", en Valencia participando en las primeras coleolimpiadas organizada por los colegios diocesanos. Allí pudimos disfrutar de un día de convivencia donde el deporte fue lo que nos unió a todos. Más de mil alumnos procedentes de más de treinta colegios.
Nuestro horario dentro del grupo cuatro fue: cross (para todos los colegios con salida con intervalos de cinco minutos en grupos de unos 200 alumnos/as), lanzamiento de balón medicinal de dos kilos, salto de longitud, descanso, velocidad 60 metros y por último tanda de relevos 4X100 con la participación de dos niños y dos niñas por colegio. Empezamos bien con los lanzamientos de balón, seguimos bien con el salto, no se nos dio tan bien los 60 metros de velocidad y terminamos muy bien los relevos en la segunda posición. Después de la prueba de relevos hicieron un poco de animación con malabares y danzas.
Volvimos cansados pero satisfechos de haber podido participar en este evento deportivo donde hemos sido nosotros los protagonistas. Yo personalmente quiero felicitar a todos los alumnos de sexto por su participación, saber estar dentro de las instalaciones y por haber dado cada uno lo máximo para el grupo. Aquí tenéis las fotos ordenadas cronológicamente, buscaros, estáis todos. Un saludo.

Momento "kit kat".

dijous, de maig 05, 2011

Reciclatge al Sant Pere



El col·legi continua en la seva campanya de reciclatge.
A banda de la recollida de paper i cartó, enguany hem publicat virtual el següent triptic.


Amb l'ajuda de l'Ajuntament de Sagunt: